Anvelope Iarna Kingstar W410 195/70 R15C FGHWDB M+S

Kingstar W410 (ADC3633)
Dimensiuni 195/70 R15C FGHWDB
Sezon Anvelope Iarna
Marcaje M+S 3PMSF
Producator Kingstar
Disponibilitate In stoc
Stoc Stoc suficient (> 50 anvelope)
272,00Lei 367,00Lei

Specificatii

Dimensiuni
Latime (mm) 195
Inaltime 70
Diametru (inch) 15
Specificatii
Brand Kingstar
Model W410
Marcaje FGHWDB M+S 3PMSF 8PR B LA
Dimensiuni 195/70 R15C
Sezon Iarna
Grad de aderenta F (+ 15 metri distanta de franare mai mare)
Eficienta consum F (+ 6.3% consum de carburant)
Indice de sarcina 104/102 (Sarcina maxima de 900/850 kg.)
Indice de viteza B (Viteza maxima de 50 km/h)
Nivel de zgomot Nivel 3 (73 db.) - Zgomotos
DOT (an) 2017
Tip vehicul Autoutilitare, Dube
Clasa Standard
Greutate 11.36 kg.
Volum 0.08 m.c.
Caracteristici
Pliuri 8 pliuri (straturi)
Aderenta pe zapada Sporita (Marcaj: 3PMSF)
M+S Da
Run Flat Nu
Protectie janta Nu
Tehnologie Seal Nu
Ranforsare Nu
Anvelopa ecologica Nu
Echipare originala Bentley (Marcaj B)
Disponibilitate
Stoc 100

Descriere

Anvelope de Iarna Kingstar W410 FGHWDB M+S 3PMSF 8PR B LA cu dimensiunile 195/70 R15C pentru Autoutilitare, dube. Aceste anvelope sunt concepute pentru a fi utilizate la temperaturi sub 7 grade Celsius oferind conditii de manevrabilitate, stabilitate si aderenta maxime datorita compozitiei speciale a cauciucului, superioara in comparatie cu anvelopele de vara. Anvelopele de iarna sunt concepute cu o adancime mai mare a cauciucului pe partea de rulare asigurand o aderenta sporita pe zapada.

Marcajul M+S (Mud & Snow = Noroi si zapada) insotit de simbolul "trei varfuri de munte si fulg de zapada" reprezentand codul 3PMSF aplicate pe anvelope certifica faptul ca acestea au fost concepute special pentru utilizare in conditii severe de zapada si ofera performante reale in conditii de iarna dovedite prin teste.

Kingstar W410 195/70 R15C FGHWDB M+S 3PMSF 8PR B LA face parte din clasa de anvelope Standard, certificand faptul ca ofera performante modeste in comparatie cu anvelopele din clasele de Inalta Performanta si Ultra Inalta Performanta. Aceasta clasificare este influentata de indicele de consum de carburant, de indicele de aderenta pe carosabil ud, de nivelul de zgomot produs in timpul rularii, de calitatea materialelor din compozitia cauciucului, de caracteristicile anvelopei si de brand.

Aceste anvelope sunt folosite in echiparea originala a autoturismelor Bentley. Producatorul de autoturisme Bentley recomanda folosirea acestui model de anvelope pentru a beneficia de performatele maxime ale autoturismului demonstrate prin teste.

Indicele de viteza al acestei anvelope este B. Acest indice confirma ca anvelopa a fost testata si poate rula cu o viteza maxima de 50 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de aderenta al anvelopei este F. Acest indice reprezinta clasa de franare a unui autovehicul pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h. Utilizand acest model de anvelope din clasa de eficienta F autovehiculul se va opri pe o distanta cu aproximativ 15 metri mai mare in comparatie cu acelasi autovehicul echipat cu anvelope din clasa de aderenta A.

Indicele de consum al anvelopei este F. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Utilizand acest model de anvelope din clasa de eficienta F, autovehiculul va consuma cu aproximativ 6.3% mai mult carburant in comparatie cu acelasi autovehicul echipat cu anvelope din clasa de consum A. Pentru un autovehicul care consuma 10 litri de carburant la fiecare de 100 km. parcursi, consumul va creste cu 0.63 litri de carburant la fiecare 100 de km. parcursi. De asemenea emisiile de CO2 pot creste cu pana la 14g/km.

Indicele de zgomot al acestei anvelope este 3 reprezentand nivelul Zgomotos cu o valoare de 73 decibeli. Alegerea unei anvelope dintr-o clasa performanta ca nivel de zgomot va reduce emisiile de zgomote externe ale anvelopei asupra mediului inconjurator. Zgomotul exterior al anvelopelor nu este acelasi lucru cu zgomotul din interior al vehicului. O crestere cu doar cativa decibeli reprezinta o diferenta uriasa intre nivelurile de zgomot. O diferenta de 3 decibeli dubleaza zgomotul extern produs de anvelope.

Anvelopa are o greutate de 11.36 kg. si un volum de 0.08 m.c..

Opinii (0)

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau       Bun