Anvelope Vara Bridgestone Dueler Hp Sport 235/65 R18 106W

Bridgestone Dueler Hp Sport (SDC5056)
Dimensiuni 235/65 R18 106W
Sezon Anvelope Vara
Producator Bridgestone
Disponibilitate Indisponibil

Specificatii

Dimensiuni
Latime (mm) 235
Inaltime 65
Diametru (inch) 18
Specificatii
Brand Bridgestone
Model Dueler Hp Sport
Marcaje 106W AO
Dimensiuni 235/65 R18
Sezon Vara
Grad de aderenta C (+ 6 metri distanta de franare mai mare)
Eficienta consum C (+ 2.5% consum de carburant)
Indice de sarcina 106 (Sarcina maxima de 950 kg.)
Indice de viteza W (Viteza maxima de 270 km/h)
Nivel de zgomot Nivel 2 (71 db.) - Moderat
DOT (an) 2016
Tip vehicul SUV, 4x4
Clasa Drum Neted
Greutate 15.28 kg.
Volum 0.14 m.c.
Caracteristici
Aderenta pe zapada Nu
Run Flat Nu
Protectie janta Nu
Tehnologie Seal Nu
Ranforsare Nu
Anvelopa ecologica Nu
Echipare originala Audi (Marcaj AO)
Disponibilitate
Stoc 3

Descriere

Anvelope de Vara Bridgestone Dueler Hp Sport 106W AO cu dimensiunile 235/65 R18 pentru SUV, 4x4. Aceste anvelope sunt concepute pentru a fi utilizate la temperaturi de peste 7 grade Celsius oferind conditii de manevrabilitate, stabilitate si aderenta maxime datorita compozitiei speciale a cauciucului, superioara in comparatie cu anvelopele de iarna sau all season. Anvelopele de vara sunt prevazute cu mai putine santuri pe partea de rulare ceea ce inseamna ca suprafata de contact a anvelopei cu carosabilul este mai mare, beneficiind astfel de aderenta maxima si stabilitate la viraje sporita.

Bridgestone Dueler Hp Sport 235/65 R18 106W AO face parte din clasa de anvelope pentru Drum Neted

Aceste anvelope sunt folosite in echiparea originala a autoturismelor Audi. Producatorul de autoturisme Audi recomanda folosirea acestui model de anvelope pentru a beneficia de performatele maxime ale autoturismului demonstrate prin teste.

Indicele de viteza al acestei anvelope este W. Acest indice confirma ca anvelopa a fost testata si poate rula cu o viteza maxima de 270 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 106. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa a fost testata si poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 950 kilograme pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de aderenta al anvelopei este C. Acest indice reprezinta clasa de franare a unui autovehicul pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h. Utilizand acest model de anvelope din clasa de eficienta C autovehiculul se va opri pe o distanta cu aproximativ 6 metri mai mare in comparatie cu acelasi autovehicul echipat cu anvelope din clasa de aderenta A.

Indicele de consum al anvelopei este C. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Utilizand acest model de anvelope din clasa de eficienta C, autovehiculul va consuma cu aproximativ 2.5% mai mult carburant in comparatie cu acelasi autovehicul echipat cu anvelope din clasa de consum A. Pentru un autovehicul care consuma 10 litri de carburant la fiecare de 100 km. parcursi, consumul va creste cu 0.25 litri de carburant la fiecare 100 de km. parcursi. De asemenea emisiile de CO2 pot creste cu pana la 14g/km.

Indicele de zgomot al acestei anvelope este 2 reprezentand nivelul Moderat cu o valoare de 71 decibeli. Alegerea unei anvelope dintr-o clasa performanta ca nivel de zgomot va reduce emisiile de zgomote externe ale anvelopei asupra mediului inconjurator. Zgomotul exterior al anvelopelor nu este acelasi lucru cu zgomotul din interior al vehicului. O crestere cu doar cativa decibeli reprezinta o diferenta uriasa intre nivelurile de zgomot. O diferenta de 3 decibeli dubleaza zgomotul extern produs de anvelope.

Aceasta anvelopa are o greutate de 15.28 kg. si un volum de 0.14 m.c..

Opinii (0)

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau       Bun