Anvelope All Season Hankook Kinergy 4s H740 175/65 R14 86T M+S

Hankook Kinergy 4s H740 (TDC940)
Dimensiuni 175/65 R14 86T
Sezon Anvelope All Season
Marcaje M+S
Producator Hankook
Disponibilitate In stoc
Stoc 1 anvelopa
239,00Lei 323,00Lei

Specificatii

Dimensiuni
Latime (mm) 175
Inaltime 65
Diametru (inch) 14
Specificatii
Brand Hankook
Model Kinergy 4s H740
Marcaje 86T M+S XL UN
Dimensiuni 175/65 R14
Sezon All Season
Grad de aderenta C (+ 6 metri distanta de franare mai mare)
Eficienta consum E (+ 5% consum de carburant)
Indice de sarcina 86 (Sarcina maxima de 530 kg.)
Indice de viteza T (Viteza maxima de 190 km/h)
Nivel de zgomot Nivel 2 (71 db.) - Moderat
DOT (an) 2016
Tip vehicul Turisme
Clasa Standard
Greutate 6.88 kg.
Volum 0.06 m.c.
Caracteristici
Aderenta pe zapada Moderata (Marcaj: M+S)
M+S Da
Run Flat Nu
Protectie janta Nu
Tehnologie Seal Nu
Ranforsare Da (Marcaj: XL)
Anvelopa ecologica Nu
Echipare originala Nu
Disponibilitate
Stoc 3
Caracteristici tehnice
Functii speciale

Descriere

Anvelope All Season Hankook Kinergy 4s H740 86T M+S XL UN cu dimensiunile 175/65 R14 pentru Turisme. Aceste anvelope sunt concepute pentru a fi utilizate in orice anotimp oferind conditii de manevrabilitate, stabilitate si aderenta bune in conditii diferite de carosabil. Anvelopele All Season nu ofera aceleasi performante precum cele special concepute de vara sau de iarna. Acest tip de anvelope sunt potrivite zonelor unde iernile sunt mai blande si fara prea multa zapada. Avantajul acestor anvelope este ca ofera un randament bun cu costuri reduse de exploatare.

Marcajul M+S (Mud & Snow = Noroi si zapada) fara simbolul "trei varfuri de munte si fulg de zapada" sunt potrivite pentru un carosabil acoperit superficial cu noroi sau zapada proaspata sau topita. Acest tip de anvelope nu a fost testat in conditii severe de zapada iar performantele acestora nu sunt la fel de crescute ca cele ale anvelopelor de iarna pe un astfel de tip de carosabil.

Hankook Kinergy 4s H740 175/65 R14 86T M+S XL UN face parte din clasa de anvelope Standard, certificand faptul ca ofera performante modeste in comparatie cu anvelopele din clasele de Inalta Performanta si Ultra Inalta Performanta. Aceasta clasificare este influentata de indicele de consum de carburant, de indicele de aderenta pe carosabil ud, de nivelul de zgomot produs in timpul rularii, de calitatea materialelor din compozitia cauciucului, de caracteristicile anvelopei si de brand.

Marcajul XL semnifica faptul ca aceste tipuri de anvelope sunt ranforsate cu cauciuc suplimentar in peretii laterali si pot suporta sarcini mai mari decat o anvelopa obisnuita de aceeasi dimensiune. O anvelopa ranforsata necesita presiune mai mare spre deosebire de una standard.

Indicele de viteza al acestei anvelope este T. Acest indice confirma ca anvelopa a fost testata si poate rula cu o viteza maxima de 190 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 86. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa a fost testata si poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 530 kilograme pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de aderenta al anvelopei este C. Acest indice reprezinta clasa de franare a unui autovehicul pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h. Utilizand acest model de anvelope din clasa de eficienta C autovehiculul se va opri pe o distanta cu aproximativ 6 metri mai mare in comparatie cu acelasi autovehicul echipat cu anvelope din clasa de aderenta A.

Indicele de consum al anvelopei este E. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Utilizand acest model de anvelope din clasa de eficienta E, autovehiculul va consuma cu aproximativ 5% mai mult carburant in comparatie cu acelasi autovehicul echipat cu anvelope din clasa de consum A. Pentru un autovehicul care consuma 10 litri de carburant la fiecare de 100 km. parcursi, consumul va creste cu 0.5 litri de carburant la fiecare 100 de km. parcursi. De asemenea emisiile de CO2 pot creste cu pana la 14g/km.

Indicele de zgomot al acestei anvelope este 2 reprezentand nivelul Moderat cu o valoare de 71 decibeli. Alegerea unei anvelope dintr-o clasa performanta ca nivel de zgomot va reduce emisiile de zgomote externe ale anvelopei asupra mediului inconjurator. Zgomotul exterior al anvelopelor nu este acelasi lucru cu zgomotul din interior al vehicului. O crestere cu doar cativa decibeli reprezinta o diferenta uriasa intre nivelurile de zgomot. O diferenta de 3 decibeli dubleaza zgomotul extern produs de anvelope.

Aceasta anvelopa are o greutate de 6.88 kg. si un volum de 0.06 m.c..

Opinii (0)

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau       Bun