Anvelope All Season Continental 4x4 Contact 265/60 R18 110V M+S

Continental 4x4 Contact (SDC5219)
Dimensiuni 265/60 R18 110V
Sezon Anvelope All Season
Marcaje M+S
Producator Continental
Disponibilitate In stoc
Stoc 1 anvelopa
794,00Lei 1.072,00Lei

Specificatii

Dimensiuni
Latime (mm) 265
Inaltime 60
Diametru (inch) 18
Specificatii
Brand Continental
Model 4x4 Contact
Marcaje 110V M+S FR SL MO
Dimensiuni 265/60 R18
Sezon All Season
Grad de aderenta C (+ 6 metri distanta de franare mai mare)
Eficienta consum E (+ 5% consum de carburant)
Indice de sarcina 110 (Sarcina maxima de 1060 kg.)
Indice de viteza V (Viteza maxima de 240 km/h)
Nivel de zgomot Nivel 2 (72 db.) - Moderat
DOT (an) 2018
Tip vehicul SUV, 4x4
Clasa Drum Neted
Greutate 15.09 kg.
Volum 0.16 m.c.
Caracteristici
Aderenta pe zapada Moderata (Marcaj: M+S)
Run Flat Nu
Protectie janta Da (Marcaj: FR)
Tehnologie Seal Nu
Ranforsare Nu
Anvelopa ecologica Nu
Echipare originala Mercedes (Marcaj MO)
Disponibilitate
Stoc 8
Caracteristici tehnice
Functii speciale

Descriere

Anvelope All Season Continental 4x4 Contact 110V M+S FR SL MO cu dimensiunile 265/60 R18 pentru SUV, 4x4. Aceste anvelope sunt concepute pentru a fi utilizate in orice anotimp oferind conditii de manevrabilitate, stabilitate si aderenta bune in conditii diferite de carosabil. Anvelopele All Season nu ofera aceleasi performante precum cele special concepute de vara sau de iarna. Acest tip de anvelope sunt potrivite zonelor unde iernile sunt mai blande si fara prea multa zapada. Avantajul acestor anvelope este ca ofera un randament bun cu costuri reduse de exploatare.

Marcajul M+S (Mud & Snow = Noroi si zapada) fara simbolul "trei varfuri de munte si fulg de zapada" sunt potrivite pentru un carosabil acoperit superficial cu noroi sau zapada proaspata sau topita. Acest tip de anvelope nu a fost testat in conditii severe de zapada iar performantele acestora nu sunt la fel de crescute ca cele ale anvelopelor de iarna pe un astfel de tip de carosabil.

Continental 4x4 Contact 265/60 R18 110V M+S FR SL MO face parte din clasa de anvelope pentru Drum Neted

Prin marcajul FR, se certifica faptul ca aceasta anvelopa este dotata cu un sistem de protectie a flansei jantei printr-un profil suplimentar de cauciuc pozitionat pe toata circumferinta anvelopei, creand astfel o zona tampon pentru janta.

Aceste anvelope sunt folosite in echiparea originala a autoturismelor Mercedes. Producatorul de autoturisme Mercedes recomanda folosirea acestui model de anvelope pentru a beneficia de performatele maxime ale autoturismului demonstrate prin teste.

Indicele de viteza al acestei anvelope este V. Acest indice confirma ca anvelopa a fost testata si poate rula cu o viteza maxima de 240 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 110. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa a fost testata si poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 1060 kilograme pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de aderenta al anvelopei este C. Acest indice reprezinta clasa de franare a unui autovehicul pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h. Utilizand acest model de anvelope din clasa de eficienta C autovehiculul se va opri pe o distanta cu aproximativ 6 metri mai mare in comparatie cu acelasi autovehicul echipat cu anvelope din clasa de aderenta A.

Indicele de consum al anvelopei este E. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Utilizand acest model de anvelope din clasa de eficienta E, autovehiculul va consuma cu aproximativ 5% mai mult carburant in comparatie cu acelasi autovehicul echipat cu anvelope din clasa de consum A. Pentru un autovehicul care consuma 10 litri de carburant la fiecare de 100 km. parcursi, consumul va creste cu 0.5 litri de carburant la fiecare 100 de km. parcursi. De asemenea emisiile de CO2 pot creste cu pana la 14g/km.

Indicele de zgomot al acestei anvelope este 2 reprezentand nivelul Moderat cu o valoare de 72 decibeli. Alegerea unei anvelope dintr-o clasa performanta ca nivel de zgomot va reduce emisiile de zgomote externe ale anvelopei asupra mediului inconjurator. Zgomotul exterior al anvelopelor nu este acelasi lucru cu zgomotul din interior al vehicului. O crestere cu doar cativa decibeli reprezinta o diferenta uriasa intre nivelurile de zgomot. O diferenta de 3 decibeli dubleaza zgomotul extern produs de anvelope.

Aceasta anvelopa are o greutate de 15.09 kg. si un volum de 0.16 m.c..

Opinii (0)

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau       Bun