Anvelope Vara Hankook Dynapro Hp Ra23 235/60 R17 102H M+S

Hankook Dynapro Hp Ra23 (SDC4764)
Dimensiuni 235/60 R17 102H
Sezon Anvelope Vara
Marcaje M+S
Producator Hankook
Disponibilitate In stoc
Stoc 1 anvelopa
608,00Lei 821,00Lei

Specificatii

Dimensiuni
Latime (mm) 235
Inaltime 60
Diametru (inch) 17
Specificatii
Brand Hankook
Model Dynapro Hp Ra23
Marcaje 102H M+S N RE KO
Dimensiuni 235/60 R17
Sezon Vara
Grad de aderenta C (+ 6 metri distanta de franare mai mare)
Eficienta consum C (+ 2.5% consum de carburant)
Indice de sarcina 102 (Sarcina maxima de 850 kg.)
Indice de viteza H (Viteza maxima de 210 km/h)
Nivel de zgomot Nivel 2 (71 db.) - Moderat
DOT (an) 2018
Tip vehicul SUV, 4x4
Clasa Drum Neted
Greutate 13.32 kg.
Volum 0.12 m.c.
Caracteristici
Aderenta pe zapada Moderata (Marcaj: M+S)
Run Flat Nu
Protectie janta Nu
Tehnologie Seal Nu
Ranforsare Nu
Anvelopa ecologica Nu
Echipare originala Porsche (Marcaj N)
Disponibilitate
Stoc 2

Descriere

Anvelope de Vara Hankook Dynapro Hp Ra23 102H M+S N RE KO cu dimensiunile 235/60 R17 pentru SUV, 4x4. Aceste anvelope sunt concepute pentru a fi utilizate la temperaturi de peste 7 grade Celsius oferind conditii de manevrabilitate, stabilitate si aderenta maxime datorita compozitiei speciale a cauciucului, superioara in comparatie cu anvelopele de iarna sau all season. Anvelopele de vara sunt prevazute cu mai putine santuri pe partea de rulare ceea ce inseamna ca suprafata de contact a anvelopei cu carosabilul este mai mare, beneficiind astfel de aderenta maxima si stabilitate la viraje sporita.

Marcajul M+S (Mud & Snow = Noroi si zapada) fara simbolul "trei varfuri de munte si fulg de zapada" sunt potrivite pentru un carosabil acoperit superficial cu noroi sau zapada proaspata sau topita. Acest tip de anvelope nu a fost testat in conditii severe de zapada iar performantele acestora nu sunt la fel de crescute ca cele ale anvelopelor de iarna pe un astfel de tip de carosabil.

Hankook Dynapro Hp Ra23 235/60 R17 102H M+S N RE KO face parte din clasa de anvelope pentru Drum Neted

Aceste anvelope sunt folosite in echiparea originala a autoturismelor Porsche. Producatorul de autoturisme Porsche recomanda folosirea acestui model de anvelope pentru a beneficia de performatele maxime ale autoturismului demonstrate prin teste.

Indicele de viteza al acestei anvelope este H. Acest indice confirma ca anvelopa a fost testata si poate rula cu o viteza maxima de 210 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 102. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa a fost testata si poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 850 kilograme pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de aderenta al anvelopei este C. Acest indice reprezinta clasa de franare a unui autovehicul pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h. Utilizand acest model de anvelope din clasa de eficienta C autovehiculul se va opri pe o distanta cu aproximativ 6 metri mai mare in comparatie cu acelasi autovehicul echipat cu anvelope din clasa de aderenta A.

Indicele de consum al anvelopei este C. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Utilizand acest model de anvelope din clasa de eficienta C, autovehiculul va consuma cu aproximativ 2.5% mai mult carburant in comparatie cu acelasi autovehicul echipat cu anvelope din clasa de consum A. Pentru un autovehicul care consuma 10 litri de carburant la fiecare de 100 km. parcursi, consumul va creste cu 0.25 litri de carburant la fiecare 100 de km. parcursi. De asemenea emisiile de CO2 pot creste cu pana la 14g/km.

Indicele de zgomot al acestei anvelope este 2 reprezentand nivelul Moderat cu o valoare de 71 decibeli. Alegerea unei anvelope dintr-o clasa performanta ca nivel de zgomot va reduce emisiile de zgomote externe ale anvelopei asupra mediului inconjurator. Zgomotul exterior al anvelopelor nu este acelasi lucru cu zgomotul din interior al vehicului. O crestere cu doar cativa decibeli reprezinta o diferenta uriasa intre nivelurile de zgomot. O diferenta de 3 decibeli dubleaza zgomotul extern produs de anvelope.

Aceasta anvelopa are o greutate de 13.32 kg. si un volum de 0.12 m.c..

Opinii (0)

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau       Bun