Anvelope Iarna Michelin Alpin A4 195/60 R15 88T M+S

Michelin Alpin A4 (TDC1561)
Dimensiuni 195/60 R15 88T
Sezon Anvelope Iarna
Marcaje M+S 3PMSF
Producator Michelin
Disponibilitate In stoc
Stoc 1 anvelopa
334,00Lei 451,00Lei

Specificatii

Dimensiuni
Latime (mm) 195
Inaltime 60
Diametru (inch) 15
Specificatii
Brand Michelin
Model Alpin A4
Marcaje 88T M+S 3PMSF GRNX
Dimensiuni 195/60 R15
Sezon Iarna
Grad de aderenta C (+ 6 metri distanta de franare mai mare)
Eficienta consum E (+ 5% consum de carburant)
Indice de sarcina 88 (Sarcina maxima de 560 kg.)
Indice de viteza T (Viteza maxima de 190 km/h)
Nivel de zgomot Nivel 2 (70 db.) - Moderat
DOT (an) 2016
Tip vehicul Turisme
Clasa Standard
Greutate 7.72 kg.
Volum 0.05 m.c.
Caracteristici
Aderenta pe zapada Sporita (Marcaj: 3PMSF)
M+S Da
Run Flat Nu
Protectie janta Nu
Tehnologie Seal Nu
Ranforsare Nu
Anvelopa ecologica Da (Marcaj: GRNX)
Echipare originala Nu
Disponibilitate
Stoc 1

Descriere

Anvelope de Iarna Michelin Alpin A4 88T M+S 3PMSF GRNX cu dimensiunile 195/60 R15 pentru Turisme. Aceste anvelope sunt concepute pentru a fi utilizate la temperaturi sub 7 grade Celsius oferind conditii de manevrabilitate, stabilitate si aderenta maxime datorita compozitiei speciale a cauciucului, superioara in comparatie cu anvelopele de vara. Anvelopele de iarna sunt concepute cu o adancime mai mare a cauciucului pe partea de rulare asigurand o aderenta sporita pe zapada.

Marcajul M+S (Mud & Snow = Noroi si zapada) insotit de simbolul "trei varfuri de munte si fulg de zapada" reprezentand codul 3PMSF aplicate pe anvelope certifica faptul ca acestea au fost concepute special pentru utilizare in conditii severe de zapada si ofera performante reale in conditii de iarna dovedite prin teste.

Michelin Alpin A4 195/60 R15 88T M+S 3PMSF GRNX face parte din clasa de anvelope Standard, certificand faptul ca ofera performante modeste in comparatie cu anvelopele din clasele de Inalta Performanta si Ultra Inalta Performanta. Aceasta clasificare este influentata de indicele de consum de carburant, de indicele de aderenta pe carosabil ud, de nivelul de zgomot produs in timpul rularii, de calitatea materialelor din compozitia cauciucului, de caracteristicile anvelopei si de brand.

Prin marcajul GRNX certifica faptul ca aceasta anvelopa este ecologica cu eficienta semnificativ crescuta si mai putin daunatoare pentru mediu. Aceasta tehnologie se bazeaza pe reducerea rezistentei la rulare, prin optimizarea greutatii lor, a structurii interioare, a incalzirii, a desenului partii de rulare si a compozitiei amestecului de cauciuc. Ca urmare, consumul de carburant, precum si emisiile de CO2 si alte gaze cu efect de sera se reduc

Indicele de viteza al acestei anvelope este T. Acest indice confirma ca anvelopa a fost testata si poate rula cu o viteza maxima de 190 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 88. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa a fost testata si poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 560 kilograme pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de aderenta al anvelopei este C. Acest indice reprezinta clasa de franare a unui autovehicul pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h. Utilizand acest model de anvelope din clasa de eficienta C autovehiculul se va opri pe o distanta cu aproximativ 6 metri mai mare in comparatie cu acelasi autovehicul echipat cu anvelope din clasa de aderenta A.

Indicele de consum al anvelopei este E. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Utilizand acest model de anvelope din clasa de eficienta E, autovehiculul va consuma cu aproximativ 5% mai mult carburant in comparatie cu acelasi autovehicul echipat cu anvelope din clasa de consum A. Pentru un autovehicul care consuma 10 litri de carburant la fiecare de 100 km. parcursi, consumul va creste cu 0.5 litri de carburant la fiecare 100 de km. parcursi. De asemenea emisiile de CO2 pot creste cu pana la 14g/km.

Indicele de zgomot al acestei anvelope este 2 reprezentand nivelul Moderat cu o valoare de 70 decibeli. Alegerea unei anvelope dintr-o clasa performanta ca nivel de zgomot va reduce emisiile de zgomote externe ale anvelopei asupra mediului inconjurator. Zgomotul exterior al anvelopelor nu este acelasi lucru cu zgomotul din interior al vehicului. O crestere cu doar cativa decibeli reprezinta o diferenta uriasa intre nivelurile de zgomot. O diferenta de 3 decibeli dubleaza zgomotul extern produs de anvelope.

Aceasta anvelopa are o greutate de 7.72 kg. si un volum de 0.05 m.c..

Opinii (0)

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau       Bun