Anvelope Vara Hankook Kinergy Eco 2 K435 185/60 R14 82T

Hankook Kinergy Eco 2 K435 (TDC7208)
Dimensiuni 185/60 R14 82T
Sezon Anvelope Vara
Producator Hankook
Disponibilitate In stoc
Stoc 1 anvelopa
214,00Lei 289,00Lei

Specificatii

Dimensiuni
Latime (mm) 185
Inaltime 60
Diametru (inch) 14
Specificatii
Brand Hankook
Model Kinergy Eco 2 K435
Marcaje 82T UN
Dimensiuni 185/60 R14
Sezon Vara
Grad de aderenta A (performanta maxima)
Eficienta consum C (+ 2.5% consum de carburant)
Indice de sarcina 82 (Sarcina maxima de 475 kg.)
Indice de viteza T (Viteza maxima de 190 km/h)
Nivel de zgomot Nivel 2 (70 db.) - Moderat
DOT (an) 2018
Tip vehicul Turisme
Clasa Standard
Greutate 6.69 kg.
Volum 0.04 m.c.
Caracteristici
Aderenta pe zapada Nu
Run Flat Nu
Protectie janta Nu
Tehnologie Seal Nu
Ranforsare Nu
Anvelopa ecologica Nu
Echipare originala Nu
Disponibilitate
Stoc 6

Descriere

Anvelope de Vara Hankook Kinergy Eco 2 K435 82T UN cu dimensiunile 185/60 R14 pentru Turisme. Aceste anvelope sunt concepute pentru a fi utilizate la temperaturi de peste 7 grade Celsius oferind conditii de manevrabilitate, stabilitate si aderenta maxime datorita compozitiei speciale a cauciucului, superioara in comparatie cu anvelopele de iarna sau all season. Anvelopele de vara sunt prevazute cu mai putine santuri pe partea de rulare ceea ce inseamna ca suprafata de contact a anvelopei cu carosabilul este mai mare, beneficiind astfel de aderenta maxima si stabilitate la viraje sporita.

Hankook Kinergy Eco 2 K435 185/60 R14 82T UN face parte din clasa de anvelope Standard, certificand faptul ca ofera performante modeste in comparatie cu anvelopele din clasele de Inalta Performanta si Ultra Inalta Performanta. Aceasta clasificare este influentata de indicele de consum de carburant, de indicele de aderenta pe carosabil ud, de nivelul de zgomot produs in timpul rularii, de calitatea materialelor din compozitia cauciucului, de caracteristicile anvelopei si de brand.

Indicele de viteza al acestei anvelope este T. Acest indice confirma ca anvelopa a fost testata si poate rula cu o viteza maxima de 190 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 82. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa a fost testata si poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 475 kilograme pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de aderenta al anvelopei este A. Acest tip de anvelope va avea o distanta de franare pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h, mai mica decat clasele inferioare. Intre o anvelopa din clasa de franare A si alta din clasa G este o diferenta de 18 metri, contribuind astfel, la o siguranta mai mare a soferului si participantilor din trafic.

Indicele de consum al anvelopei este C. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Utilizand acest model de anvelope din clasa de eficienta C, autovehiculul va consuma cu aproximativ 2.5% mai mult carburant in comparatie cu acelasi autovehicul echipat cu anvelope din clasa de consum A. Pentru un autovehicul care consuma 10 litri de carburant la fiecare de 100 km. parcursi, consumul va creste cu 0.25 litri de carburant la fiecare 100 de km. parcursi. De asemenea emisiile de CO2 pot creste cu pana la 14g/km.

Indicele de zgomot al acestei anvelope este 2 reprezentand nivelul Moderat cu o valoare de 70 decibeli. Alegerea unei anvelope dintr-o clasa performanta ca nivel de zgomot va reduce emisiile de zgomote externe ale anvelopei asupra mediului inconjurator. Zgomotul exterior al anvelopelor nu este acelasi lucru cu zgomotul din interior al vehicului. O crestere cu doar cativa decibeli reprezinta o diferenta uriasa intre nivelurile de zgomot. O diferenta de 3 decibeli dubleaza zgomotul extern produs de anvelope.

Aceasta anvelopa are o greutate de 6.69 kg. si un volum de 0.04 m.c..

Opinii (0)

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau       Bun